tiistai 18. marraskuuta 2014

Otoksia matkan varrelta


  Ajattelin laittaa muutaman kuvan vielä näin yömyöhään, en jaksa paljon raapustella just nyt mutta toivottavasti saatte kuvista jotain irti! Tekstintäyteisempää postausta tulee myöhemmin. Sen verran kerron että viime viikonloppuna oltiin North Stradbroke Islandilla joka oli yks upeimmista paikoista missä oon kuunaan käyny!

Pacific Ocean Currumbinin rannalta.
Byron Bay, The Pass.
Byron Bay. Et tätä hän tarkottaa.
Straddie tarjosi parastaan, Navi ohjas 4x4 reitille ja meidän etuvetonen ei ihan pärjänny tossa juoksuhiekassa :D Siinä menikin sitten lähes kaks tuntia mutta pois saatiin!
Valokuvaajaurani ehdoton tähtihetki! ;D Mutta kerkesinpähän saada hätäisen todisteen..
Täällä saman taivaan alla.
One starry night.
Herättiin siinä neljän jälkeen katselemaan nousevaa aurinkoa..
Khyl salee kannatti herätä!
Kysyttiin edellisenä iltana reittiohjeita kyseistä telttaa vartioitsevalta miekkoselta. Olivat häitä laittamassa moitteettomiin maisemiin Tyynenmeren rannalle.
Lavasteet pystyyn.
Kyseinen leipomo- kahvila oli auki jo ennen kuutta ja pelasti meidät armottomalta starvaamiselta.
Siellä he tanssivat häitä..
Väittäisin delfiinin selkäeväksi. Kuva on muuten myös valokuvausurani tähtihetkiä :D
Straddie.
Stradbroke Island.
Kyseisiä musti- ja mansikoita en lähtis syömään :D
Jonkinlainen monsterikasvi tai -eläin.
Blue Lake. Ensimmäinen makea järvi kolmeen kuukauteen ;)
Sheila- koira vartioi lasten uimista.
Todella hieno paikka. Puolen metrin syvyinen lämpimistä ja suolaisista meri- ja kylmistä ja makeista  lähdevesikerroksista koostuva järvi jonka keskellä kasvoi metsää.
Aten näkemys taidekuvasta.
Lukekaahan juliaanam.blogspot.com

At the end of the day.

tiistai 11. marraskuuta 2014

Jatkuu vaan..

  ....ja me ei todellakaan saatu nukkua rauhassa.. Aamuseittemalta joku City Councilin karpaasi tuli tonimaan telttaa ja herattelemaan meita. Noustiin pitkin hampain teltasta ja luovutettiin ajokortit sakkojen kirjotusta varten. 110$ sakko, yhesta yosta. Niin turhaa ja unbelievable.

  Se viikonloppu suju muuten ihan mainiosti. Peruksesti Cape Byronissa kierrellen, rannoilla maaten, lentopalloa pelaten ja grillaillen. Alkaa todellakin viikonloput toistaa samaa kaavaa. Mahtava toteuttaa ja elaa mutta todella tylsaa kirjottaa ja lukea.

Sun sets in Byron Bay.

Kaupassa saadettiin kuka ostaa mitaki.

Joku ankka.
Biitsia.

Rocks.

Atte ja Tyyni valtameri.

Grillailua The Passilla.

  Seuraavana tiistaina saatiin vieras Victoriasta. Yks suomalainen ennestaan tuttu kaveri tuli mean kamppaan asumaan viikoks. Se pysyy taalla 10pv eli pitaa jotain niille lopuille oille keksia. Loppuviikko toissa meni vahemman normaalia rataa..

  Torstaina Atte sai potkut. Pyysi muutaman paivan vapaata korjatakseen selkaansa hieronnoilla yms. Ei saanu vapaata, sai kenkaa. No, tultiin siihen lopputulemaan etta jos yks lahtee niin kaikki lahtee, otettiin lopputili ja alotettiin lomailu saman tien. Viikonloppu meni Coastilla peruksesti rannoilla, surffaten ja mukavaa viettaen. Sunnuntaina ajettiin Mountain Tamborinelle vahan vuoristomaisemiin ja sademetsien siimeksiin. Sielta oli kylla mielettomat nakymat mutta ne sattu aina meilla semmosiin kohtiin etta oltiin autossa liikkeessa ni ei saanu kuvia :(

Surfers Paradise.

Tarzanit.

Just another day in the jungle.

Viidakkovekarat.

(Y)

  Illalla mentiin viela Surferiin ja kaytiin pikkuporukalla illalla Spirolla kylpemassa. Sen jalkeen ajettiin kotiin Brissyyn ja soitettiin Suomen Porvooseen Facetimella.. Oli mukava nahda niita naamoja pitkasta aikaa!

  Maanantai vietettiin Brissyssa, luultavasti viimesta kertaa ehka ikina. Alkuviikko on menny vahan erikoisen rytmittomasti, en oo nytkaan ihan varma mika paiva on, mutta luulisin etta keskiviikko. Aika rennoo!

Leguaaneja.

Sunset in Brisbane
Brissy.

Garden.